De 5 leukste last minute uitjes in eigen land 

De 5 leukste last minute uitjes in eigen land 

31 januari 2022 Uit Door Theo

Ben je wel toe aan een ontsnapping van de dagelijkse drukte en/of sleur, maar wil of kun je vanwege de reisbeperkingen niet naar het buitenland? Niet getreurd, want ook in eigen land is er ontzettend veel te zien en te beleven. Kun je wat inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder voor de vijf leukste last minute uitjes die je gewoon in Nederland kunt ondernemen.

Een last minute vakantie in eigen land

Wil je er voor een wat langere periode tussenuit? Boek dan een last minute vakantie Nederland en breng een bezoek aan een gemoedelijk vakantiepark in de natuur, een goedkoop hotel in Rotterdam of een mooi vakantiehuisje aan het water. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Shoppen in Bataviastad

Een ander leuk uitje om in eigen land te ondernemen, is een dagje winkelen in Bataviastad. Bataviastad is een fashion outlet met meer dan honderd winkels die meer dan 250 kledingmerken aanbieden. Je kunt hier uitgebreid shoppen voor kleding, schoenen en accessoires van topmerken voor gereduceerde tarieven. Ook kun je er lekker eten en drinken bij, bijvoorbeeld, La Place, het Chocolate Company Café en het Ame Fashion Café.

Waddeneiland bezoeken

Een ander leuk uitje om te ondernemen dat geschikt is voor jong en oud, is het bezoeken van een waddeneiland. Hier kun je prachtige strandwandelingen maken, op een boottocht gaan en zeehonden spotten, vuurtorens beklimmen en lekker eten en drinken in de gezellige cafés. Ook zijn er tal van leuke boetiekjes met unieke items, kun je er paardrijden en tal van andere sport- en spelactiviteiten ondernemen. 

Safaripark de Beekse Bergen bezoeken

Op zoek naar avontuur? Breng een bezoek aan het dierenpark Safaripark Beekse Bergen. Dit park is het grootste dierenpark van de Benelux. Je kunt hier meer dan 100 verschillende diersoorten spotten. Je kunt er op safari gaan met de auto, bus, boot en/of te voet. Je kunt kiezen voor één safaritocht, maar kunt ook verschillende vervoersmiddelen met elkaar combineren. ook roofvogel safari gaan en zelfs een jeepsafari tocht boeken. 

Nationaal Park De Hoge Veluwe 

De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is. Nationaal Park De Hoge Veluwe is hier een belangrijk onderdeel van. Het Nationaal Park werd gesticht in 1935 en ligt in Gelderland. Het park is zo’n 5400 hectare groot. Je kunt er wandelen door bos, over heidevelden, uitgestrekte grasvlakten en bijzondere zandverstuivingen. In het park leven veel verschillende dieren, zoals edelherten, reeën, wilde zwijnen en de boommarter. Je kunt het park ook verkennen met een van de 1800 (gratis beschikbare) witte fietsen.