Waar moet je op letten bij het kopen van een iPhone hoesje?

Waar moet je op letten bij het kopen van een iPhone hoesje?

29 januari 2022 Uit Door Theo

Je hebt vast wel eens een nieuwe iPhone aangeschaft. Het moment dat je nieuwe telefoon binnen komt is altijd heerlijk. Een mooi doosje, met daarin een spik splinter nieuwe telefoon die je helemaal kunt instellen naar jouw wensen. Aan de voor- en achterkant van de iPhone zit altijd nog een plastic laagje, die je in het begin het liefst zo lang mogelijk er op laat zitten om ervoor te zorgen dat je telefoon niet beschadigd. Die mooie, nieuwe maar bovenal dure telefoon wil je natuurlijk niet stuk maken. Het is daarom van belang dat je voordat je de telefoon in gebruik neemt als een geschikt hoesje aanschaft. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je mooie smartphone er als nieuw uit blijft zien. Tegenwoordig kun je op heel veel plekken de leukste hoesjes kopen voor iPhones, maar hoe weet je nou welke juist is voor jou? Met onderstaande tips kies jij een iPhone hoesje die bij jou past!

Ga voor kwaliteit

Hoewel je vroeger naar een telefoonwinkel moest of online op zoek ging, kun je tegenwoordig in veel verschillende winkels iPhone hoesjes vinden. Zo kun je bij winkels als de action en de kruidvat erg goedkope hoesjes kopen. Hoewel het natuurlijk erg aantrekkelijk is om goedkope hoesjes met hippe printjes te kopen, is dit niet altijd de beste keuze voor je telefoon. Deze hoesjes zijn vaak meer voor de sier dan dat ze je telefoon echt goed beschermen. Ga daarom naar een winkel die hier meer gespecialiseerd in is zoals de MediaMarkt of een telefoonwinkel. Dit lijkt misschien een flinke uitgave, maar je kunt het beter zien als een investering. Je kunt namelijk beter één keer een wat duurder hoesje kopen, dan steeds weer voor een scherm reparatie moeten betalen.

Let op het model

Tegenwoordig komen de verschillende iPhones erg snel na elkaar uit en kun je soms maar moeilijk bijhouden welk model jij nou zelf in je handen hebt. Bij het kopen van een iPhone hoesje is dit echter wel erg van belang. Een iPhone 13 pro max case is bijvoorbeeld groter dan een iPhone 13 pro hoesje. Ook verschilt het gat voor de camera erg per model. Je wilt natuurlijk niet dat je een hoesje voor niks koopt, pas daarom het hoesje in de winkel of vraag na of dit het juiste hoesje is voor jouw model iPhone zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat is wel zo prettig.